lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kutsuntakirje vol. 2

Eilen laatikkoon kolahti kaksikin kirjettä; iso ja pieni. Pienestä sen verran, että kyseessä oli Varsinais-Suomen aluetoimiston lähettämä info asiasta "vapaaehtoishakemuksenne on käsitelty ja päätös on kielteinen". Ei siitä sen enempää, mutta muuta ei Turussa voitu tehdä, blah.

Isompi kirje taas on - tatatataa - kutsu Hämeenlinnaan diaabeetikkojen valintatilaisuuteen! (Jos käyttää julkisia, saa matkakorvaukset PV:n sponssaamina, jee.) Joka tapauksessa paikalle on kutsuttu kuusi henkilöä uudelleentarkistettaviksi (ja jostain kumman syystä veikkaan olevani ainoa naispuolinen, hmm).

Mukaan pyydettiin ottamaan kaikki omaa terveydentilaa koskevat asiakirjat (en tiedä mitä ne tarkemmin sanottuna ovat, mutta katson josko joitain tarpeellisia papereita olisi jossain) ja henkilöllisyystodistus - perus settiä siis. Tilaisuus alkaa oppitunnilla kello 13 Kanta-Hämeen aluetoimistolla, jonka jälkeen noin kello 14 alkaen jokainen paikalle tullut haastatellaan ja syynätään.


Jos kaikki menee suunnitellusti eli hyvin, tulen saamaan palvelukseenastumismääräyksen suoraan käteen 30.5.2012!


Ps. Onnittelut kaikille niille leideille, jotka tällä viikolla saivat omat kirjeensä ja pääsivät toivottavasti mieluisaan palveluspaikkaan/erään! :-)

Pps. Edustavasti naisten valintatilaisuudessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti