keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kohti Hämeenlinnaa!

Otin kuluvan viikon maanantaina yhteyttä Maavoimien ylilääkäriin, johon olen ollut aiemminkin yhteyksissä. Utelin, mahtaako helmikuun lopulla postittamani esitietolomake olla kenties saapunut määränpäähänsä ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Vastaus tuli nopeasti: ei, lomaketta ei ole näkynyt, eli se on Helsingin päässä joko hukattu tai se ei ole sinne edes saapunut.

No, lyhyen sähköpostikirjeenvaihdon myötä sain ohjeet lähettää aluetoimiston palauttaman vapaaehtoishakemukseni kokonaisuudessaan itse ylilääkärille Mikkeliin, jonka lisäksi poikkeuksellisesti sain ilmoittaa esitietolomakkeeseen kirjaamani diabeetikolta vaadittavat tiedot sähköpostin kautta. Ylilääkäri lupasi itse henkilökohtaisesti jatkaa asian eteenpäin viemistä, koska tuli siihen tulokseen ettei vajaatietoinen aluetoimisto tai Helsingin herrat siihen luultavasti kykenisi. (Hmmm.)


Muut vapaaehtoiset naiset ovat saaneet kutsuntakirjeensä ilmeisesti viime viikolla, mutta itselläni on seuraavaksi vuorossa lähinnä odottelua. Ylilääkäri selvittää, voidaanko minut k
utsua diabeetikkojen valintatilaisuuteen, joka pidetään 24.5. Hämeenlinnassa vai tunkeeko jostain putkasta jälleen uusi vitkuttelun aihe.

Joka tapauksessa ylilääkäri itse suhtautuu tapaukseeni positiivisesti ja kannustavasti, mikä on vain plussaa - yay!

Asepalvelushakemus.

Äskeinen kuoressa. (Musta möhkäle on verensokerimittari.)

Elikkäs seuraavaksi odottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti