perjantai 23. maaliskuuta 2012

Näkyy muuten kutsunnoissa!

"Eversti NN, Kanta-Hämeen aluetoimisto, Puolustusvoimat - hyvää iltapäivää!"

Hyviä uutisia: tänään sain Hämeenlinnasta informoivan puhelinsoiton, jossa selostettiin tulevia tapahtumia. Ensi viikolla postilaatikkooni tulee tipahtamaan - tatatataa - naisten kutsuntakirje, jota paitsi luulin jääväni! Naisten kutsunnat järjestetään 11.4. Varsinais-Suomen aluetoimistolla (ilmeisesti, mutta en osaa sanoa enempää ennen kirjeen saapumista).

Aiemmin tällä viikolla suoraan Mikkeliin postittamani vapaaehtoishakemukseni on siis tuottanut tulosta - ja suhteellisen nopeasti. Mutta ei, Hämeenlinna ei tule jäämään väliin, vaan naisten kutsunnat vain tulevat tapahtumaan ennen diabeetikkojen valintatilaisuutta. Ilman kutsuntoja jäisi kuulematta monta mieltä kenties askarruttavaa asiaa ja muuta faktaa, plus että pääseehän siellä tutustumaan myös niihin muihin vapaaehtoiseen naisihmisiin.

Todettiin, että kutsunnoissa hakemukseni tullaan aluksi hylkäämään, jonka jälkeen saan muutoskaavakkeen, jolla anon palveluskelpoisuuteni nostoa C:stä A-luokkaan. Anomuksen läpimenolle ei pitäisi olla esteitä, koska täytän kaikki siihen vaadittavat kriteerit. Tähän mennessä epäselvyyttä on aiheuttanut ilmiö naisdiabeetikko, jollaisesta ei Puolustusvoimissa ole ennakkotapausta. Katsotaan, josko pian olisi...

Naisten kutsuntojen jälkeen tulen saamaan kutsun diabeetikkojen valintatilaisuuteen 25.4. Hämeenlinnaan, jossa on vuorossa lisähaastatteluja ja varmaankin diabetespainotteista tiedoksiantoa. Lisäksi palveluskelpoisuusanomukset lyödään lukkoon.

Joka tapauksessa: näkyy muuten kutsunnoissa...!

Ps. Informoiva puhelinsoitto tuli Kanta-Hämeestä siitä syystä, että he hoitavat diabeetikkojen asioita. Varsinais-Suomi hoitaa vain peruskaurat.

2 kommenttia: