keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Hyvät ystävät ja kylän miehet!

Kelasin tässä että aikaa Hämeenlinnan valintatilaisuuteen on enää viikko ja nyt alkaa pikku hiljaa jänskättämään ihan toden teolla...

Täytyy sanoa, että tiesin kyllä alun alkaenkin ettei armeijaan pyrkiviä naisia aina katsota suopeasti sekalaisista syistä, mutta sille ei vain voi mitään, koska Suomessa armeija instituutiona ja käsitteenä sisältää niin paljon arvo- ja tunnelatauksia.

Listasin TOP-10 repäisivimmät vastaan tulleet reaktiot (eli ne jotka aiheuttivat eniten aivoverenvuotoa), koska ne ovat liian typeriä unohdettaviksi:

10. "Sä oot nainen, kai sä sen tiesit? Etkö oo ollenkaan miettinyt että vaarannat oman tulevaisuutes etkä tuu koskaan saamaan töitä kun muutut armeijan takia mieheks?"


9. "Sullahan on toi sokeritauti, siis ettet voi syödä sokeria eiks vaan? Siis miten sä luulet voivas selvitä jostain armeijasta kun oot noin vammainen jo nyt?"


8. "Sä kuolet sinne. Ja vaikket kuoliskaan vaan tulisit takas kotiin, jäisit sen maitojunan alle ja kuolisit sit siihen, hah!"


7. "Ei ne voi tommosia hukkapätkiä sotanorsuja sinne hyväksyä..."


6. "Epäreilua että naisilla on alemmat rajat kuin miehillä... Ihan sama että juokset enemmän Cooperissa kuin useimmat, mutta kun oot nainen niin se on epäreilua!"


5. "Miten sun kohtu kestää, jos sua ammutaan esimerkiksi konekiväärillä?"


4. "Naisten pitäis olla kotona nostamassa syntyvyyslukuja, mut en mä silti halua että invat lisääntyy. Oot turha."


3. "Tyhmää kun joitain naisia laitetaan viestiin viemään miesten paikkoja, koska ei kaikkia miehiä kiinnosta jääkäritouhut..."


2. "Jos olisin päättäjä, pistäisin naiset maksamaan tällaisesta yhteiskunnan varojen tuhlauksesta."


1. "Jos susta tulee vänrikki, muutan pois Suomesta!"Oivoi, saatan kuolla nauruun ennen kuin viikko on täynnä. Kerron lisää sitten.

6 kommenttia:

 1. jäin miettii tota et mite sun kohtu kestää ammutuks tulemist..

  VastaaPoista
 2. Ihmisillä on kyllä mahtavia mielipiteitä. Mutta hienoa että seuraat unelmaas ja oikeesti pyrit kohti sitä! Saa noiden kommenttien laukojat sitten mietiskellä parin vuoden päästä omassa pikku pääkopassaan että mitä on tullu sanottua ;) tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja tsempistä! Nuo kommentit vaan oli niin repäiseviä että oli melkein välttämätöntä ikuistaa ne tänne... :-D

   Poista
 3. sokeritauti = ei voi syödä sokeria = vammaisuus

  joo-o

  VastaaPoista